Putina pārstāvis: Beidziet runas par to, ka Putinam ir vēzis!

© Scanpix

Krievijas Federācijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs komentējis Rietumu mediju izplatītās ziņas, ka Krievijas līderis ciešot no vēža, ziņo portāls independent.co.uk. Krievijas prezidenta Vladimira Putina preses sekretārs Dimitrījs Peskovs norādījis britu medijam The Independent, runas par to, ka Krievijas līderim ir nāvējoša slimība, nav patiesas. „Tiem žurnālistiem vajadzētu iekost sev mēlēs. Par šādām lietām vispār nedrīkstētu rakstīt, it sevišķi tādēļ, ka ar Vladimiru Putinu viss ir kārtībā,” tā ziņojis D. Peskovs no V. Putina lauku rezidences.

Kā zināms, pirms kāda laika ārzemju ziņu portāls The New York Post bija publicējis informāciju, par to, ka Krievijas līderis cieš no smagas saslimšanas vienā no tās pēdējām stādījām. Tāpat arī The New York Post žurnālists Roberts Džonsons norādījis, ka avoti no Baltkrievijas un Polijas viņam jau pirms vairākiem mēnešiem snieguši ziņas par Krievijas līdera saslimšanu ar muguras smadzeņu vēzi, tomēr viņa rīcībā esot arī informācija, ka V. Putins slimojot ar aizkuņģa dziedzera vēzi. Džonsonam arī bijis zināms, ka V. Putinu ārstē pieredzējis ārsts no Austrumvācijas, ar kuru V. Putins iepazinies, kamēr dienējis Drēzdenē.

Arī Apvienotās Karalistes ziņu portālā The Week publicists Krispins Bleks uzsvēris iespējamo Krievijas prezidenta slimību, norādot uz to, ka ap pagājušajiem Ziemassvētkiem V. Putins desmit gadu pirms termiņa beigām no cietuma atbrīvojis vienu no saviem politiskajiem pretiniekiem , jo viņa mātei esot diagnosticēts vēzis vienā no pēdējām stadijām..

Tāpat vairāki ārzemju mediji norādījuši uz to, ka Krievijas līderis pēdējos mēnešos esot izskatījies savārdzis un slimīgs.

Svarīgākais