Sniegainā laikā cilvēki vairāk meklē draugus internetā

Lielbritāniju pārņēmušais sals un sniegs nedomā rimties, un viens no drēgnu laikapstākļu efektiem ir tāds, ka cilvēki vairāk nekā citkārt apmeklē interneta iepazīšanās vietnes.

Laikā, kad ielas ir aizputinātas, lidmašīnu reisi atcelti un pat Lamanša šaurumā vairākkārt iestrēgst vilcieni, cilvēkiem neatliek nekas cits, kā meklēt piedzīvojumus internetā. To apstiprina divu Lielbritānijas lielāko iepazīšanās portālu apmeklējuma pieaugums, vēsta BBC.

Mysinglefriend.com šodienas laikā apmeklētāju skaits ir pieaudzis par 55 procentiem, turklāt karstākais laiks ir bijis plkst 15, nevis 22, kā tas ir parasti. Arī otrai lielākajai lapai Singles365.com ir vērā ņemams apmeklētāju pieaugums.

„Janvāris jebkurā gadījumā ir aktīvākais mēnesis, jo daudz cilvēku pilda jaunā gada apņemšanos atrast sev partneri,” skaidro Singles365.com pārstāve Keitija Mova. „Tomēr apmeklētāju skaita pieaugums pēdējo pāris dienu laikā ir visai neparasts, jo tās parasti mums ir mierīgas, un aktīvākās dienas ir nedēļas nogales.”