Lukašenko: Es būšu prezidents, pat ja visa pasaule būs pret

© Scanpix/AP

Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko ir pilnīgi pārliecināts, ka būs prezidents arī pēc 2015. gadā gaidāmajām vēlēšanām, vēsta Metro.

Maskavā uzstājoties Kolektīvās drošības līguma organizācijas samita laikā paziņojis, ka viņš noteikti vēlreiz būs Baltkrievijas prezidents, "pat ja visa pasaule būs pret to."

"Kā šodien norāda vairāki Krievijas politologi un žurnālisti, 2015. gads Baltkrievijai būs īpašs, jo notiks jauna prezidenta vēlēšanas. Tāpēc ir iespējams Lukašenko atbīdīt malā. Atbīdīt mani var tikai baltkrievu tauta. Pat ja visa pasaule nostāsies šodien pret Lukašenko, viņš tik un tā būs prezidents, ja viņš to gribēs, "uzsvēris Lukašenko. 

Bez tam Lukašenko piebilda, ka Baltkrievija negrib neko nospiest vai nokniebt no Krievijas. "Var būt kāds grib šajos grūtajos laikos, ko izspiest no Krievijas, bet ne Baltkrievija. Mēs šurp neatbraucām ar izstieptu roku," teica prezidents.

Kolektīvās drošības līguma organizācijas dalībvalstis ‒ Armēnija, Baltkrievija, Kazahstāna, Kirgizstāna, Krievija un Tadžikistāna.

Pasaulē

Slavenais amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio ticis pieķerts kopā ar 16 gadus jaunāku sievieti - Holivudas aktieris, par kuru mediji iepriekš rakstīja, ka viņam, iespējams, esot romāns ar Irinu Šaiku, pavadījis laiku kopā ar citu slavenību, raksta “unian.net”.