Policija izsauc papildspēkus, lai tiktu galā ar krokodilu

© publicitātes

Lielbritānijas pilsētas Plimutas policijas iecirknī atskanējis telefona zvans, kurā ziņots, ka ēkas pagalmā iekļuvis krokodils, vēsta The Mirror.

Policisti, nopietni attiecoties pret saviem pienākumiem, nolēmuši izsaukt papildspēkus no vietējā zoodārza. Kā vēlāk izrādījies tas bijis pilnīgi lieki.

Kāda sieviete skatoties pa logu savas mājas pagalmā ieraudzījusi apmēram metru garu krokodilu, izbīlī un pēc kaimiņu atteikšanās palīdzēt, viņa nolēmusi tomēr zvanīt policijai.

Sieviete piezvanījusi uz policijas iecirkni un stāstījusi, ka viņas pagalmā ar atplestu rīkli uzturas biedējošs krokodils.

Policisti ieradušies notikuma vietā un novērtējot situāciju izsaukuši zoodārza darbiniekus, taču gaidot papildspēkus policija sākusi liet krokodilam virsū ūdeni, vērtējot viņa reakciju. 

Krokodila pārāk mierīgā izturēšanās policijai likusies dīvaina un viņa sūtījusī vienu kolēģi tuvāk briesmonim novērtēt  situāciju. Kolēģis, kurš uzmanīgi pietuvojies krokodilam to aplūkojot tuvāk sapratis, ka darīšana ir nevis ar briesmoni, bet tikai tā kvalitatīvu kopiju piepūšama peldobjekta veidā.