Islāma grupējums aicina paverdzināt sievietes

© Scanpix

Savā jaunākajā publikācijā teroristiskais grupējums "Islāma valsts" propagandē un atbalsta sieviešu nolaupīšanu, kā arī seksuālu paverdzināšanu, citējot un interpretējot Islāma reliģijas pamatprincipus - ziņo portāls cnn.com

„Katram jāatceras, ka ienaidnieku ģimeņu nolaupīšana un viņu sieviešu padarīšana par savām verdzenēm ir viens no galvenajiem Šariata jeb Islāma likuma aspektiem,” raksta teroristiskā grupējuma pārstāvis publikācijā ar nosaukumu: „Verdzības atmoda, pirms Pastarās tiesas dienas".

Tā pat arī šajā pašā avotā tiek ierosināts, ka Irākā dzīvojošās Kurdu sievietes oficiāli vajadzētu sagūstīt un padarīt par verdzenēm.

„Islāma valsts šausminošie noziegumi pret Irākā dzīvojošās minoritātes pārstāvjiem ar katru dienu paliek arvien nežēlīgāki un nežēlīgāki. Esam dzirdējuši stāstus par vardarbīgu uzspiešanu atteikties no reliģiskas pārliecības, piespiedu laulībām, seksuāliem uzbrukumiem un verdzību, turklāt daži no upuriem bijuši bērni,” uzsver Pasaules cilvēktiesību aizsardzības organizācijas padomnieks Reds Abrahams.

Svarīgākais