Glābjot noslīkušu telefonu, pusaudzis "nolaiž podā" dīķi

© scanpix

Kāds 16 gadus vecs vācu pusaudzis tik ļoti pārdzīvoja par nejauši dīķī iekritušo mobilo tālruni, ka atrada atjautīgu veidu kā mēģināt nozaudēto ierīci tomēr atgūt. Tā ziņo laikraksts Metro.

Puisis kopā ar draugiem makšķerēja dīķī, kad pēkšņi viņam no rokām izslīdēja iemīļotais Samsung S3 Mini un pazuda ūdens dzelmē. Sākotnēji puisis vērsās pie vietējā makšķernieku kluba, lūdzot iznomāt ūdenslīdēja tērpu. Taču, saņēmis atteikumu, pusaudzis meklēja citus risinājumus. Kopā ar draugiem puisis negadījuma vietā atgriezās nakts melnumā, nesot sev līdzi divus spēcīgus elektromotorus un šļūteni.

Jaunieši bija pārliecināti, ka 1.5 metrus seklā dīķa nosusināšanai pietiks ar sūkņu spēku un tualetes poda ietilpību. Nav zināms, cik daudz ūdens padsmitnieki bija paspējuši izpumpēt, taču ar to pietika, lai pamatīgi appludinātu vietējo autostāvvietu, kuras labierīcības jaunieši izmantoja kā novades sistēmu. Autostāvvietas īpašnieks nosūdzēja bēdubrāļus policijai un tagad jaunieša vecākiem nāksies maksāt 4000 eiro lielu soda naudu.

Svarīgākais