Britānija Mērfija apglabāta tajā pašā kapsētā, kur atdusas Maikls Džeksons

© Scanpix/AP

Amerikāņu aktrise Britānija Mērfija (Brittany Murphy), kas mira no sirdslēkmes 32 gadu vecumā, pirms Ziemassvētkiem apglabāta kapos „Forest Lawn Memorial Park”.

Bēru ceremonijā piedalījās aktrises ģimenes locekļi un citi tuvinieki, vēsta „AFP”.

Aktrise mirusi 20.decembra rītā no sirds apstāšanās. Britāniju, guļot bezsamaņā dušā, atradusi viņas māte. Pēc mediķu ierašanās, aktrise nogādāta slimnīcā, kur oficiāli apstiprināta viņas nāve.

Britānija Mērfija pirmos lielos panākumus guva kopā ar aktrisi Alīsiju Silverstoni filmā "Clueless", vēlāk filmējusies tādās filmās kā "Don't Say a Word","Sin City", "8 Mile" (kopā ar reperi Eminemu) u.c. Aktrise ierunājusi arī animācijas seriāla "King of the Hill" varones Luanes balsi.

Dzimusi 1977.gada 10.novembrī, Mērfija uzauga Ņūdžersijā un vēlāk kopā ar māti pārvācās uz Losandželosu cerībā kļūt par aktrisi. Viņas karjera kino sākās deviņdesmito gadu sākumā ar nelielām lomām televīzijas seriālos, reklāmās un kinofilmās. Viņas zināmāko filmu vidū ir "8 Mile" ("Astotā jūdze"), "Just Married" (Tikko precējušies"), "Girl, Interrupted" ("Dzīve, pārtraukta"), "Spun" ("Deva"). Aktrise būs redzama arī Stalones topošajā filmā "The Expendables", kas uz ekrāniem nonāks nākamā gada vasaras beigās.

„Forest Lawn Memorial Park” kapos tika apglabāts arī Maikls Džeksons. Te atdusas arī citas amerikāņu slavenības.

Svarīgākais