Turcijā vīrietis nogalina divas dzīvesbiedrenes un televīzijā meklē jaunu

© Scanpix

Vīrietis, kurš piedalījās kādā Turcijas mīlestības meklējumu šovā, šokēja skatītājus atklājot, ka pirms tam ir nogalinājis gan savu sievu, gan arī mīļāko, ar kuru saticies pēc viņas.

62 gadus vecais Sefers Kalinaks Turku televīzijas kanāla "Flash TV" satikšanās raidījumā "Luck of the Draw" pastāstīja, ka atkal meklē mīlestību pēc tam, kad nogalinājis savas dzīvesbiedrenes un pavadījis daudzus gadus cietumā par slepkavībām, bet ticis atbrīvots amnestijas programmas ietvaros.

"Esmu godīgs cilvēks un meklēju jaunu sievu," paziņojis Sefers pastāstot, ka sievu nogalinājis, jo viņa bijusi kaitinoša, bet mīļāko tāpēc, ka vīrietim licies- viņai vajag tikai naudu.

Kalinakam nācies pamest studiju publikas izsvilptam. Šis notikums ir nokļuvis vairumā Turcijas mediju un izraisījis internacionālu sašutumu.

Pasaulē

Astronomi ir novērojuši milzīgu strūklu pāri, kas izplūst no supermasīva melnā cauruma 7,5 miljardu gaismas gadu attālumā no Zemes. Megastruktūra aptver 23 miljonus gaismas gadu, padarot šīs melnā cauruma strūklas par lielāko jebkad redzēto, liecina jauni pētījumi, kas publicēti žurnālā “Nature”.

Svarīgākais