ASV līgavainis pie altāra "čivina Tviterī"

Kāds ASV Mērilendas štata iedzīvotājs nodemonstrējis, ko nozīmē totāla aizraušanās un atkarība no modernajām tehnoloģijām. Savu kāzu laikā, atrodoties pie altāra, Dens Henna palūdzis "tehnisko pārtraukumu", lai par priecīgo notikumu informētu savas "Twitter" lappusītes lasītājus un sociālajā tīklā "Facebook" nomainītu statusu no "brīvs" uz "precējies".

Videofailu apmaiņas vietnē "YouTube" redzams, ka brīdī, kad mācītājs grasās pasludināt Denu un viņa līgavu Treisiju par vīru un sievu, līgavainis pēkšņi no kabatas izvelk mobilo tālruni un sāk kaut ko rakstīt. "Izskatās, ka Dens izdara izmaiņas savā statusā "Facebook"," notiekošo par lieliem priekiem klātesošajiem komentējis mācītājs. "Un, kā jau es sāku teikt, es pasludinu jūs par vīru un sievu. Tas tagad oficiāli ir "Facebook" un arī manās grāmatās. Vīrs drīkst noskūpstīt sievu," viņš pavēstījis vēl pēc īsa brīža, kad līgavainis beidzis manipulācijas ar tālruni.

Svētā tēva iecietīgā attieksme skaidrojama ar faktu, ka līgavainis viņu jau pirms ceremonijas bija informējis par savu nodomu un pārliecinājis, ka šāda rīcība ir atbilstoša laikmeta garam.

Svarīgākais