Timošenko mainīs savu frizūru

© Scanpix

Ukrainas premjerministre Jūlija Timošenko, kuru nesen kāds britu interneta portāls atzina par pasaules simpātiskāko politiķi, pirms 17. janvārī gaidāmajām prezidenta vēlēšanām gatavojas mainīt savu vizuālo tēlu. Viņas friziere Jeļena Sediha gan teikusi, ka izmaiņas būšot "drīzāk evolucionāras nekā revolucionāras" – no savas slavenās bizes J. Timošenko šķirties negrasās.

"Jūlija Timošenko ir visā pasaulē pazīstama politiķe, un nekādu radikālismu izmaiņās mēs nepieļausim. Jo vairāk tāpēc, ka bize ir ļoti spēcīgs un harismātisks atribūts," intervijā Ukrainas laikrakstam Fakti i kommentariji sacījusi J. Sediha, atgādinot, ka pēc 2004. gada oranžās revolūcijas J. Timošenko matu sakārtojums kļuvis ļoti populārs pasaulē un to nošpikojušas arī tādas slavenības kā Kailija Minoga un Naomi Kempbela.

J. Sediha norādījusi, ka šā iemesla dēļ dramatiskas pārmaiņas J. Timošenko frizūrā nav gaidāmas un viņa, piemēram, negrasoties mainīt bizi pret zēngalviņu vai atgriezties pie savas dabiskās tumšās matu krāsas.

"Mēs jau esam sākušas apspriest iespējamās izmaiņas un strādāt pie jaunā tēla," stāstījusi J. Sediha, norādot, ka J. Timošenko ir ļoti patstāvīga kliente un viņai premjeres frizūru nākas koriģēt tikai aptuveni reizi mēnesī. "Visu pārējo viņa dara pati, dažreiz pat var pārcensties. Es jau viņai teicu – Jūlija Vladimirovna, drīz jūs viena pati ar visu varēsiet tikt galā un es vairs jums nebūšu nepieciešama," ar vieglu humoru sacījusi friziere. Viņa arī atklājusi, ka savu darbu jokojoties mēdzot dēvēt par nakts dežūrām, jo aizvien biežāk J. Timošenko frizūra jāveido nevis mājas apstākļos, bet premjeres kabinetā, turklāt tas regulāri notiekot jau pēc pusnakts. "Citu laiku viņa atlicināt nevar, jo ļoti daudz strādā un pēc darba burtiski gāžas nost no kājām," sacījusi friziere, atklājot, ka vairākas reizes frizēšanas laikā J. Timošenko pat pamanījusies iesnausties.