ASV kāds zaglis nozog mašīnu, bet vēlāk to atgriež īpašniekam

© F64

ASV, Denverā, kāds zaglis piesavinājies auto un devies iepirkties ar upura naudu, bet pēc vairākām dienām noparkojis mašīnu tajā pašā vietā, no kurienes to nozadzis.

Kāds garnadzis ielauzies personīgā trenera Džima Kemenija sporta zāle un nozadzis maku un mašīnas atslēgas. Cietušais ziņo, ka zaglis ar viņa auto devies iepirkties, izmantojot viņa kredītkartes. Zaglis kopā esot iztērējis 484 dolārus un 15 centus (aptuveni 354 eiro) un pēc iepirkšanās devies ieturēties uz ātrās ēdināšanas restorānu "Subway". "Laikam viņš bija arī izsalcis," komentē Kemenijs.

Cietušais mašīnu vairāk kā pēc nedēļas atradis tajā pašā vietā, no kurienes tā nozagta. "Tā bija noparkota tieši tur un arī atgriezta tajā pašā vietā. Mašīna bija atvērta, atslēgas sēdekļa vidū. Mašīnas akumulators bija nosēdies un degvielas tvertne tukša," stāsta cietušais. Mašīnā bija atstāts arī sods par parkošanos neatļautā vietā. Denveras policija vēl nekad neesot saskārusies ar līdzīgu gadījumu, kad zaglis pats labprātīgi atgriezis spēkratu.

Svarīgākais