Keitijas Perijas jaunākais video tiek apvainots zaimošanas attēlošanā

© Youtube

Musulmaņi apsūdz dziedātāju Keitiju Periju zaimošanas attēlošanā viņas jaunākajā video "Dark Horse", kam interneta portālā Youtube ir jau teju 40 miljoni skatījumi no visas pasaules.

Video dziedātāja attēlota kā ēģiptiešu karaliene, kas pārvērš savus pielūdzējus smiltīs, jo vai nu nav apmierināta ar viņu dāvanām, vai arī piesavinās tās, nepateicoties viņiem. Šazads Ikubals(Shazad Iqbal) no Bredfordas, Lielbritānijā, ir ierosinājis petīciju, lai šo video izņemtu no Youtube, jo saskatījis tajā zaimošanu. Video tiek pārvērsts smiltīs viens no viņas pielūdzējiem, kam kaklā ir kulons, uz kura rakstīts arābu vārds, kas nozīmē "dievs".

Jau vairāk kā 60 tūkstošu cilvēku ir parakstījuši šo petīciju, jo uzskata Perijas jaunāko veikumu par aizvainojošu un zaimojošu. "01:15 video "Dark Horse" tiek iznīcināts vīrietis, kas valkā kulonu ar Allāha vārdu. Šajā video skaidri redzama zaimošana, jo tajā Keitija Perija(kas attēlo dieva pretstatu) iznīcina ticīgo un kulonu ar Allāha vārdu kopā ar viņu," stāsta Ikubals. Viņš paziņoja, ka dieva vārda neatbilstoša un nepiedienīga izmantošana jebkurā reliģijā tiek uzskatīta kā nepieņemama.

Kopš video publikācijas 20.februārī, tas ir kļuvis par vienu no Youtube populārākajiem video, tikai nedēļas laikā savācot nedaudz vairāk par 38 miljoniem skatījumu.