Lielajā aukstumā Amerikā un Kanādā kļūst populāri dažādi triki

© scanpix

Pēdējā laikā Ziemeļamerikas un Kanādas iedzīvotāji ir atraduši dažādus veidus kā izmantot lielo aukstumu savā labā un izklaidēties.

Ļoti aktuāls "aukstuma" triks ir izliet gaisā karstu ūdeni. Kad ļoti karsts ūdens nonāks saskarē ar ļoti aukstu gaisu, tas iztvaiko, taču daļa no tā pārvēršas mazos ledus gabaliņos- sniegā. Papildus jautrībai to var darīt arī ar ūdens pistoli.

Lielajā aukstumā populāra ir kļuvusi arī slapju lietu sasaldēšana. Daudzi jau ir pārbaudījuši cik ātri var sasalt slapjš krekls uz cilvēka miesas, vai arī, piemēram, sasaldējuši dvieli, ko pēc tam var izmantot kā ragaviņas. Vēl arī daudzi izmēģina spēkus iglu jeb eskmosu tradicionālās mājās no sniega un ledus.

Pēdējās nedēļas laikā ļoti populāras ir kļuvušas Angelas Kellijas fotogrāfijas, kurās redzami sasaluši ziepju burbuļi. Decembra vidū, kad solīja līdz -12°C, Vašingtonā dzīvojošā fotogrāfe izlēma iepriecināt savus bērnus un izmantot auksto laiku lietderīgi, pie reizes arī radot skaistas mākslas fotogrāfijas. Pašreiz par vienu no populārajiem trikiem ar aukstumu Amerikā un Kanādā tagad arī ir kļuvis pūst burbuļus, kas saskarē ar auksto gaisu momentāli sasalst, ziņo theguardian.com.

Jau ziņots, ka Ziemeļameriku un Kanādu ir sasniedzis vēl nepieredzēts aukstums un sniegs. Pirmdien tika lauzti vairāki aukstuma rekordi. Čikāgā aukstums sasniedza -27°C, Fortveinā -25°C, savukārt Oklahomā un Teksasā pat -40°C.

Svarīgākais