Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt Pasaulē

Kembridžas hercogiene pārsteidz ar attieksmi pret dēlu

© Scanpix

Prinča Viljama sievas, hercogienes Keitas uzvedība, iespējams, pārsteigtu karalieni Elizabeti un šokētu princesi Diānu

Iespējams, pavisam drīz, Bekingemas pilī radīsies skandāls, kura iemesls būs jauno vecāku, hercogienes Keitas un prinča Viljama, nostāja visiem spēkiem izjaukt karaliskās tradīcijas, jo abi pavisam nesen paziņojuši, ka vēlas savam dēlam Džordžam dāvāt normālu ģimenes dzīvi, tādejādi atsakoties no auklītes pakalpojumiem.

"Keita negrib, lai Džordžs pierastu pie svešiem cilvēkiem, tai skaitā arī pie auklītes. Hercogienei dēls kļuvis par jauno dzīves jēgu", tā žurnālam US Weekly vēsta kāda ģimenei tuva persona.

Kembridžas hercogiene, kļūstot par māti, cešas ieviet savus noteikumus, piemērs tam ir Keitas uzskats, ka nav vajadzības doties tālu ārpus Londonai un domas par nakšņošanu tālumā no dēla viņa vispār nepieļauj.

Runā, ka jaunie vecāki ņem piemēru no saviem draugiem, kuri veiksmīgi savieno darbu ar ģimeni. Turklāt Keita un Viljams saprot, cik ļoti svarīgi ir nepalaist garām pašus svarīgākos augošā bērna dzīves mirkļus. Viņi dara visu iespējamo, lai saglabātu normālu vidi savam dēlam Džordžam.