ASV vīrietis izdzīvo pēc diviem zibens spērieniem

© Scanpix

ASV, Teksasā kāds 31 gadu vecs vīrietis izdzīvojis pēc tam, kad ar pāris sekunžu intervālu viņam divreiz iespēris zibens, raksta Fox News

Negadījums noticis nedēļas nogalē, kad cietušais ar draugiem devies uz motokrosa sacensībām: "Visu dienu bija apmācies laiks, bet pēcpusdienā sāka pamatīgi līt un zibeņot. Ar draugiem nolēmām, ka paslēpsimies zem koka. Neilgi pēc tam es savā priekšā ieraudzīju baltu gaismu, likās, ka žņudz visu ķermeni, bet pāris sekundes vēlāk, mani atkal ķēra vēl viena zibens šautra," stāsta cietušais vīrietis. 

Atgūties no šoka stāvokļa cietušajam palīdzējušas medmāsas, kuras norīkotas sacensību drošības labad. Lai arī ar cietušā vīrieša veselības stāvokli šobrīd viss ir kārtībā, ārsti atzīst, ka pēc šādas traumas vīrieša ķermenis vēl nedēļu jutīs vieglu strāvu un ķermeņa kņudēšanu. 

Pasaulē

Polija "nepiekāpsies" Volīnijas slaktiņa jautājumā, jo Polijas pilsoņu cienīga apbedīšana ir nevis politiska prasība, bet kristīgs pienākums, paziņoja Polijas ārlietu ministrs Radoslavs Sikorskis tiešsaistes jautājumu un atbilžu sesija sociālajos medijos.

Svarīgākais