Vīrietis nolaupa un izvaro 16 gadus vecu meiteni; nogalina meitenes māti un brāli

© wtsp.com

ASV, Sandjego policija ar vairākiem šāvieniem nogalinājusi kādu 40 gadus vecu vīrieti par 16 gadīgas meitenes nolaupīšanu un viņas mātes un vecākā brāļa slepkavību, raksta Fox News.

Policijai izdevies noskaidrot, ka šaušalīgo noziegumu pastrādājis ģimenes draugs, ar kuru ģimene jau vairākus gadus uzturējusi draudzīgas attiecības, taču šo gadu laikā vīrietim radušās romantiskas jūtas pret savu ģimenē augošo meitu, kura nesen sasniegusi vien sešpadsmit gadu vecumu.

Kā stāsta meitenes klasesbiedri, viņa stāstījusi, ka vīrietis uzmācīgā veidā izpaudis savas simpātijas, neatlaidīgi zvanot un vērojot viņu ceļā uz skolu, taču, kad viņa nav atbildējusi uz ģimenes drauga jūtām, vīrietis viņu nolaupījis un pēcāk nogalinājis viņas māti un vecāko brāli. Mediķi ziņo, ka meitene tikusi seksuāli izmantota.

Kad policijai izdevies uziet vīrieša slēptuvi, kurā viņš mitinājies ar nolaupīto meiteni, izcēlusies apšaude, kuras laikā ar vairākiem šāvieniem slepkava miris. Meitene veiksmīgi izglābta, un viņas dzīvībai briesmas nedraud.

Svarīgākais