Klondaikas Liepājas filiālē, tāpat kā citur Latvijā, ēdienkartē galvenais ir texmex meksikāņu ēdieni.
"Meksikāņu virtuvei raksturīgas asas garšvielas,"skaidro filiāles restorāna šefpavāre Gundega Urbāne.
Tilapija ar jūras kāpostiem
Sastāvdaļas:170 g tilapijas, eļļa cepšanai, sāls, pipari pēc garšas, 100 g jūras kāpostu, 4 redīsi, 2 ķirštomāti,
Mērcei: 50 g biolakto jogurta, šķipsniņa diļļu, puse tējkarotes medus,
Dekorēšanai: citrona šķēlīte, loki, 5 šķēlītes svaiga gurķa
Pagatavošana: tilapiju atlaidina istabas temperatūrā, apber ar sāli un pipariem. Pēc tam tilapiju cep sakarsētā pannā no abām pusēm, līdz ir izcepta. Uz šķīvja kārto jūras kāpostus, sagriež šķēlītēs redīsus, ķirštomātus un gurķi. Sagatavo mērci – jogurtam pievieno medu un dilles un to visu kopā samaisa. Tad tilapiju liek virsū jūras kāpostiem un mērci ielej blakus trauciņā. Pasniedz ar citrona šķēlīti un lociņu.