Lai labi garšo!
SASTĀVDAĻAS:
2 vistas filejas gabali
4 paipalu olas
4 tējkarotes ciedru riekstu
2 redīsi
parastie vai sarkano biešu salāti
zaļumi
majonēze
kečups
franču sinepes
buljonam vistas filejas vārīšanai: sāls
melnie graudu pipari
selerijas sakne
zaļumi
Taco garšvielu maisījums
PAGATAVOŠANA:
- Verdošā ūdenī liek kubiņos sagrieztu selerijas sakni, zaļumus, sāli, piparu graudus un šķipsniņu Taco garšvielu maisījuma.
- Pievieno vistas filejas gabalus un vāra 8 minūtes. Trauku ar virumu noceļ no uguns un atstāj, kamēr atdziest.
- Atdzesētu fileju sagriež šķēlēs un apkaisa ar smalki sakapātiem svaigiem zaļumiem.
- Pasniedz ar vārītu paipalu olu, zaļumiem, salātu lapām un mērcīti, kuru pagatavo, 3 ēdamkarotes biezas majonēzes sajaucot ar 1 tējkaroti kečupa un ½ tējkaroti franču sinepju.