RECEPTE: Garšvielās vārīta vistas fileja ar paipalu olu

© F64, attēlam ir ilustratīva nozīme

Lai labi garšo!

SASTĀVDAĻAS:

2 vistas filejas gabali

4 paipalu olas

4 tējkarotes ciedru riekstu

2 redīsi

parastie vai sarkano biešu salāti

zaļumi

majonēze

kečups

franču sinepes

buljonam vistas filejas vārīšanai: sāls

melnie graudu pipari

selerijas sakne

zaļumi

Taco garšvielu maisījums

PAGATAVOŠANA:

  1. Verdošā ūdenī liek kubiņos sagrieztu selerijas sakni, zaļumus, sāli, piparu graudus un šķipsniņu Taco garšvielu maisījuma.
  2. Pievieno vistas filejas gabalus un vāra 8 minūtes. Trauku ar virumu noceļ no uguns un atstāj, kamēr atdziest.
  3. Atdzesētu fileju sagriež šķēlēs un apkaisa ar smalki sakapātiem svaigiem zaļumiem.
  4. Pasniedz ar vārītu paipalu olu, zaļumiem, salātu lapām un mērcīti, kuru pagatavo, 3 ēdamkarotes biezas majonēzes sajaucot ar 1 tējkaroti kečupa un ½ tējkaroti franču sinepju.

Svarīgākais