Olas ar krāsainu pildījumu

© F64

Lai labi garšo!

SASTĀVDĻAS:

lillā pildījumam: gabaliņš vārītas bietes

rīvēts siers

saberzts ķiploks

nedaudz citrona sulas

sāls, pipari

oranžam pildījumam: vārīts burkāns

sinepes

sāls, pipari

zaļam pildījumam: blanšēti spināti

svaigais siers

sāls, pipari

gaiši brūnam pildījumam: zemesriekstu sviests

sinepes

bieza majonēze vai krējums

sāls, pipari

PAGATAVOŠANA:

  1. Cieti vārītas, nolobītas olas gareniski pārgriež uz pusēm. Izņem dzeltenumus un saberž kopā ar pārējām pildījuma sastāvdaļām.
  2. Krāsainos pildījumus pilda olu pusītes, rotā ar zaļumiem, svaigiem dīgstiem.

PADOMS

  • Dažādo krāsu pildījumu proporcijas saberztam olas dzeltenumam ņem pēc patikas un garšas izjūtām.

Svarīgākais