Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Māja

Kāpēc pirkt lietotas mēbeles – 5 pamatoti iemesli

Otrreizēja mēbeļu izmantošana un lietotu mēbeļu iegāde paliek arvien populārāka, un ne bez iemesla. Savā īpašumā iegūt iepriekš kādam citam labi kalpojušu preci nozīmē dot otru elpu dizaina priekšmetam, kas jau sevi pierādījis citā interjerā un ir gatavs vismaz tikpat ilgi kalpot jūsu mājās. Tāpat kā lietots auto vai apģērbs, arī second-hand mēbeles un interjera priekšmeti nu jau ir nopietni konkurenti jaunām, nelietotām precēm un lieliska izvēle sekojošu iemeslu dēļ:

1. JAUNS, UNIKĀLS STILS

Lietotām mēbelēm ir viena neatsverama priekšrocība - tās ir unikālas, vienlaicīgi pieejamas tikai vienā eksemplārā. Nebaidieties spert soli eklektikas virzienā un papildināt modernu interjeru ar senlaicīgiem dizaina priekšmetiem. Jauciet un kombinējiet krāsas, faktūras un dažāda laika mēbeļu ražojumus, radot savu, unikālu interjeru. Turklāt, katra lietota mēbele nes līdzi savu stāstu, kas būs lieliska sarunu tēma mājas viesībās.

2. IESPĒJA ATJAUNOT PĒC SAVIEM IESKATIEM

Pērkot lietotas mēbeles, neaizmirstiet par iespēju tās atjaunot pēc saviem ieskatiem. Izvērtējiet visas iespējas un novērtējiet mēbeļu kvalitāti. Ja noskatītā mēbele ir labas kvalitātes, bet tās krāsa neatbilst jūsu vajadzībām, tad ziniet, ka pārkrāsot to būs tīrais nieks, bet materiālu kvalitātes dēļ tā kalpos ilgāk par dažām mūsdienu mēbelēm. Nebaidoties restaurēt senas mēbeles, jūs dodat iespēju tām kalpot paaudžu paaudzēs, un iegūt īpašumā unikālu dizaina priekšmetu ar bagātu stāstu.

3. ZAĻĀ DOMĀŠANA

Saudzējiet dabu - pērciet lietotas mēbeles! Tieši tik vienkārši. Padomājiet, cik koku un citu dabas resursu tiks aiztaupīti, otreiz iegādājoties lietotu galdu, krēslu, skapi un gultu.

4. ZEMĀKA CENA

Ja 3 augstāk minētie iemesli vēl nav jūs pārliecinājuši par lietotu mēbeļu izvēli, tad šim punktam vajadzētu likt jums apdomāties. Lietotu mēbeļu cena ir aptuveni divreiz lētāka nekā jaunām mēbelēm. Reizēm pat trīsreiz un četrreiz. Atcerieties, ka pērkot mēbeles, jums nav jāpārmaksā.

5. PIEŠĶIRIET CITU NOZĪMI

Kurš ir teicis, ka bijusī lāde nevar būt gaumīgs kafijas galdiņš, vai sens drēbju skapis pārtapt stilīgā grāmatu plauktā. Tāpat kā jebkurš cits priekšmets, arī mēbelēm var būt dažādas dabas un nozīmes. Ļaujiet vaļu fantāzijai!

KUR IEPIRKTIES?

Veikals - noliktava Labas Preces ir, iespējams, mūsdienīgākais un daudzveidīgākais lietotu, nelietotu un antīku mēbeļu tirgotājs Latvijā. Divos Labas Preces veikalos ir atrodami vairāk kā 3000 krēsli, dažādi masīvkoka skapji, galdi, kumodes, dīvāni un biroja mēbeles, kā arī citi interjera elementi visām gaumēm un vajadzībām. Šī veikala piedāvājums ir patiesi bagātīgs un bieži tiek papildināts. Neapmaldīties mēbeļu džungļos jums palīdzēs atsaucīgie Labas Preces veikala darbinieki, kuri labprāt dalīsies ar mēbeļu stāstu un palīdzēs izdarīt vislabāko izvēli. Par labām mēbelēm nav jāpārmaksā, tāpēc Labas Preces piedāvā visdraudzīgākās cenas.

Labas Preces veikali Rīgā:

  • Balasta dambis 2,
  • Ķengaraga iela 2A

www.labaspreces.eu
www.facebook.com/labaspreces
www.instagram.com/labaspreces