MEKLĒ MĀJAS: Suņukam skaudrs liktenis - slims un pamests

© Publicitātes foto

Patversme 3–4 gadus veco sunīti ir glābusi gandrīz divu gadu garumā – no brīža, kad nobadinātu, ar neilona auklu ap kaklu, viņu atrada klaiņojam Limbažos.

Atbaroja, atkopa, samīļoja un ārstēja. Ne uzreiz, tikai ar laiku izkristalizējās Momo diagnoze – epilepsija. Jā, jā, tieši tā pati slimība, kas sastopama arī cilvēkiem. Momo par savu mīlulīti noskatīja kāda ģimene, nenobijās no sunītes slimības, adoptēja. Taču tajā brīdī, kad pēc vairāku mēnešu dzīves jaunajās mājās Momo sākās lēkme, aizmirsās visi solījumi par savu ārstu, gatavību sunītei sniegt palīdzību – Momo, nesaņemot veterinārārsta palīdzību, trīs dienas raustījās lēkmēs, līdz šie ļaudis palūdza patversmi suni paņemt atpakaļ. Tā Momo atkal dirn patversmes voljērā.

Sava saulainā rakstura dēļ Momo ir daudzu jo daudzu brīvprātīgo mīlulīte. Dievina pastaigas, spēles, mīļošanos, labi sadzīvo ar kaķiem un citiem sugasbrāļiem, ik dienu lieto ārstu izrakstītās zāles iespējamo lēkmju mazināšanai un cer. Cer uz kādu cilvēku, savu ģimeni, kura viņu iemīļos tik ļoti, ka tajos brīžos, kad epilepsija atkal sagrābs sunītes ķermeni krampju varā, nenobīsies, bet būs līdzās, palīdzot iziet no šā stāvokļa.

Atrast Momo jaunas mājas, jaunu ģimeni – tas nebūs viegli. Un tomēr mēs ceram, ka uz plašās pasaules ir kāds cilvēks, kurš gribēs un spēs sunīti glābt, uzdāvinot viņai dzīvi. Patversme Momo glāba un glābs, tomēr patversme nav mājas. Mājas, kas tik ļoti nepieciešamas katram sunim.

Par Momo interesējieties pa tālruni 26617636 vai internetā: www.patversme.lv.