Kā pašam uzmeistarot garšīgu ziemas kokteili.
Karstais cidoniju dzēriens
Sastāvdaļas: cidonijas cukura sīrupā, laims, citrons, apelsīns, kanēļa standziņa, brūklenes.
Pagatavošana: divas ēdamkarotes cidoniju cukura sīrupā aplej ar karstu ūdeni, pievieno citrusaugļu – laima, citrona un apelsīna – šķēlītes, vienu kanēļa standziņu un izdekorē ar brūklenēm (to vietā var būt arī kādas citas sarkanas ogas, piemēram, dzērvenes).
Karstais aroniju dzēriens
Sastāvdaļas: aroniju sīrups, aroniju sula, kanēļa standziņa, ābols, upenes, citronu sula, Rīgas Melnais balzams vai rums.
Pagatavošana: aroniju sīrupam pielej aroniju sulu un uzkarsē, lai sabalansētu saldo un skābo garšu. Tad atšķaida ar karstu ūdeni, pievieno pāris šķēlītes ābola, kanēļa standziņu, 15 gramu citrona sulas, upenes (saldētas) un 20 gramu balzama vai ruma.
Karstais dzērveņu dzēriens
Sastāvdaļas: 150–200 ml dzērveņu morsa, 40 ml stiprā alkoholiskā dzēriena Dzimtenīte (zeltsaknes uzlējums), tējkarote medus, dzērvenes.
Pagatavošana: morsu lej katliņā un uzsilda kopā ar medu. Lej glāzē, pievieno Dzimtenīti un dekorē ar dzērvenēm.
Gatavoja un receptēs dalījās restorāna Neiburgs bārmenis Andris Podnieks un Valtera restorāna pavārs Dmitrijs Osipovs