Latgalē meitenīte iedzer organisko šķīdinātāju, puika ieēd dažādus medikamentus

Latgalē svētdien divus gadus veca meitenīte iedzērusi organisko šķīdinātāju, bet četrus gadus vecs puika piekļuvis zāļu skapītim un apēdis dažādas tabletes, aģentūru BNS informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Savukārt Zemgalē divas meitenes cietušas, braucot ar velosipēdu,– astoņus gadus veca meitene traumējusi ceļa locītavu, bet 14 gadu veca meitene traumējusi potīti. Savukārt Latgalē 52 gadus vecai sievietei, kura braukusi ar velosipēdu, uzbraukusi automašīna. Sieviete ar kājas lūzumu nogādāta slimnīcā.

Vidzemē 22 gadus vecs vīrietis ar motorolleru saskrējies ar automašīnu, gūstot krūškurvja sasitumu. Bet kāds 19 gadu vecs jaunietis ar auto ietriecies kokā un tādējādi guvis galvas traumu.

Zemgalē 34 gadus vecs vīrietis guvis saules dūrienu, viņam sniegta pirmā palīdzība. Cietušais atteicies no hospitalizācijas.

Kopumā NMPD svētdien saņēmis 1328 dažādus izsaukumus.

Latvijā

Krimināllietu pret bijušo Rēzeknes mēru Aleksandru Bartaševiču par ierobežotas pieejamības informācijas izpaušanu, kā arī par to, ka viņš 16 gadus valsts amatpersonas deklarācijās apzināti nenorādīja ziņas par ārzemēs iegādātu īpašumu un citiem ienākumiem lielā apmērā, Latgales rajona tiesa Balvos plāno sākt skatīt 13.decembrī plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Svarīgākais