Vairāki jaunieši guvuši traumas, krītot no augstuma; bērnam suns sakodis seju

Pagājušajā diennaktī vairāki jaunieši Latgales pusē guvuši traumas, krītot no augstuma, informē Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Visi no augstuma kritušie, visticamāk, bijuši alkohola reibumā. 20 gadus vecs puisis pārkritis pāri ceturtā stāva balkona margām un guvis nopietnas mugurkaula jostas daļas traumas. 22 gadus vecs vīrietis iekritis dziļā grāvī, no kura izvilkts tikai ar glābēju palīdzību. Arī viņam konstatētas nopietnas muguras traumas un smadzeņu satricinājums. Savukārt 17 gadus veca meitene neveiksmīgi izkritusi pa pirmā stāva logu un arī sasitusi muguru. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Savukārt Kurzemē piecus gadus vecai meitenītei suns sakodis seju. Viņa ar sejas traumām nogādāta Rīgā, Stomatoloģijas institūtā.

Vidzemē cietis 36 gadus vecs motociklists, kurš uz ceļa nav novaldījis savu braucamo un apmetis vairākus kūleņus. Viņš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā. Kurzemē notriekta kāda velosipēdiste, mediķi viņai konstatējuši smadzeņu satricinājumu un dažādus sasitumus.

Pagājušajā diennaktī reģistrēti arī divi ķermeņa atdzišanas gadījumi Kurzemē un Vidzemē, kur 50 un 46 gadus veci vīrieši bija nakts stundās ilgstoši gulējuši uz ielas.

Svarīgākais