„Valdo” graudaugu produktiem samazina iepakojumu

SIA „Voldemārs” ir uzlabojis “Valdo” produktu līniju ar jaunu un modernu iepakojumu graudaugu produktiem, kā arī samazinājis iepakojumu no 1kg uz 800 gramiem.

„Mūsu novērojumi liecina, ka pircēji izvēlas mazākus daudzumus, jo ir kļuvuši taupīgāki, un arī ģimenes ir mazākas, nekā agrāk,” secina SIA „Voldemārs” komercdirektore Iveta Švarce.

Kā visiem "Valdo" zīmola produktiem, arī šiem jaunajiem produkta kvalitāte saglabājas augsta, taču nu ir uzlabots iepakojuma dizains un svars, lai to padarītu vizuāli skaistāku un modernāku, kā arī ērtāku lietošanā,” informē Iveta Švarce.

Jaunie iepakojumi ar „Valdo” preču zīmi ir tādiem produktiem kā četru veidu rīsi, raibās un baltās pupiņas, pelēkie zirņi, prosa un griķi.

“Jaunajā iepakojumā vairs nav safasētas porcijas, jo daudzas mūsu aptaujātās saimnieces uzsvēra, ka negribot pirkt preci jau sapakotu maisiņos pa porcijām. Viņas vēlas vārīt arī citus daudzumus, labi apskatīt produktu, un ērtu paciņu uzglabāšanai, lai pāri palikusī produkcija nav jāpārber citā trauciņā, kā tas bija līdz šim jādara,” skaidro Iveta Švarce.

Klientus, kuri bija pieraduši pie iepriekšējā "Valdo" iepakojuma un svara, jo īpaši tos, kas izvēlējās to safasētu 125g porcijās maisiņos, Iveta Švarce mierina, ka arī vecais iepakojums būs pieejams. "Produkcija jaunajā iepakojumā nevis aizvietos veco, bet gan papildinās "Valdo" sortimentu. Ir taču ļoti daudzi pircēji, kuri nevēlas paši svērt un mērīt, bet gan vēlas iegādāties jau optimāli sasvērtas un ērti lietojamas porcijas," precizē Iveta Švarce.

"Mūsu produkcija Latvijas tirgū ir labi zināma, taču lai uzturētu konkurenci, mums ir jādomā ne tikai par saturu, bet arī par formu, kā šī produkcija tiek tirgota," stāsta Iveta Švarce, norādot, ka īpaši spēcīgās ir "Valdo" pozīcijas griķu un rīsu tirgū.

Iveta Švarce atgādina, ka “Valdo” piedāvātie graudaugu produkti ir enerģijas un vitamīnu avots. Tos varot ilgi uzglabāt un tie nav dārgi.

Griķi ir augstvērtīgs B grupas vitamīnu avots, kā arī tas satur fosforu un olbaltumvielas, kas veicina asins cirkulāciju un stiprina asinsvadus. „Salīdzinājumā ar citiem graudaugiem, griķos ir trīsreiz vairāk dzelzs, kas ir ļoti nozīmīgs asinsrades procesos. Griķus īpaši ieteicams iekļaut bērnu un jauniešu uzturā, kā arī tos ieteicams lietot cilvēkiem, kuriem ir paaugstināts cukura līmenis asinīs. Tos var izmantot pie gaļas ēdieniem, kombinēt ar dārzeņiem un uzvārīt no tiem piena zupu. Griķi sniedz labu sāta sajūtu, un tiek uzskatīti par vienu no labākajiem diētiskajiem produktiem,” informē Iveta Švarce.

Rīsi ir viens no populārākajiem graudaugu produktiem to plašā pielietojuma dēļ. „Rīsi satur maz olbaltumvielu, šķiedrvielu un tauku, kas ļauj izvairīties no pārēšanās, un tādēļ vērtējams kā diētisks produkts. Rīsi nodrošina sāta sajūtu visai dienai, un satur maz kaloriju. Dietologi iesaka iekļaut rīsu produktus ikdienas uzturā, lai sabalansētu holesterīna un cukura līmeni asinīs,” zina stāstīt Iveta Švarce.

„Pupiņas satur daudz olbaltumvielu, kas ir pilnvērtīgas ogļhidrātu, minerālu, aminoskābju un vitamīnu saturu ziņā. Tās tiek ēdienos kombinētas arī ar rīsiem, kukurūzu, kartupeļiem un citiem produktiem. Pupiņas ieteicams uzturā lietot, jo tās spēj nodrošināt organismu ar tam nepieciešamajām vielām un gādāt par tā labsajūtu,” produkciju reklamē Iveta Švarce.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais