Pasniegs atzinības rakstus dzelzceļa darbiniekiem

Piektdien, 5.augustā, Satiksmes ministrs Uldis Augulis piedalīsies VAS Latvijas dzelzceļš 92. gadadienas pasākumā un par īpašu ieguldījumu uzņēmuma attīstībā vairākiem dzelzceļa darbiniekiem pasniegs Satiksmes ministrijas Atzinības rakstus.

„Deviņdesmit divus gadus Latvijas dzelzceļš ir gājis kopsolī ar mūsu valsti – Latvijas tautsaimniecība ne agrāk, ne šodien nav iedomājama bez viena no tās stabilākajiem un efektīvākajiem uzņēmumiem un tā cilvēkiem,” uzsver U. Augulis.

Sveicot jubilejā, ministrs vēl lielajai dzelzceļnieku saimei profesionālu izaugsmi un gandarījumu darbā, bet Latvijas dzelzceļam – noturēt attīstības tempu un apgrozījuma pieaugumu arī turpmāk.

Latvijā

Pirms divām nedēļām, 7. septembrī, Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nokrita Krievijas bezpilota lidaparāts ar 50 kilogramu sprāgstvielu lādiņu. Par šo incidentu Latvijas Aizsardzības ministrija (AM) paziņoja tikai svētdienas pievakarē. Pirmdienā tika sarīkota preses konference, kurā atbildīgās amat/militārpersonas centās paskaidrot, kas noticis un kāpēc šis drons nav ticis notriekts. Sabiedrības vērtējums par šo skaidrojumu – nepārliecinoši.

Svarīgākais