Ziemeļvidzemē bez maksas savāks uzņēmumu un iestāžu šķirotos atkritumus

Lai veicinātu atkritumu šķirošanu, taupītu dabas resursus un šajā saspringtajā laikā sniegtu papildus atbalstu uzņēmējiem un iestādēm, no 1.jūlija SIA „Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas organizācija” (ZAAO) šķirotos atkritumus savāks un izvedīs bez maksas.

ZAAO ir pārliecināts, ka šāds atbalsts uzņēmumiem un institūcijām pievērsīs plašāku uzmanību atkritumu šķirošanas problemātikai, lai kopīgi ne tikai popularizētu atkritumu šķirošanas un to pārstrādes nozīmību, bet arī praktiski savāktu lielāku atkritumu apjomu un sakārtotu vidi mums līdzās.

Ņemot vērā, ka pozitīvi vērtē līdzšinējo sadarbību ar uzņēmumiem un iestādēm, aicinām arī turpmāk izmantot uzņēmuma sniegtos pakalpojumus un būt atbildīgiem pret vidi, jo Jūsu sašķirotie atkritumi tiek pārstrādāti atkārtotai izmantošanai, taupot dabas resursus.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais