Par bedrēm Rīgas ielās saņemti 700 pieteikumi

Rīgas domes (RD) Satiksmes departaments par bedrēm Rīgas ielās saņēmis 700 pieteikumu, tā norāda RD Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods.

Tostarp saņemti 300 telefona zvanu un 400 e-pasta vēstuļu.

Strods klāstīja, ka pašlaik pieteikumos minētās vietas tiek pārbaudītas un apzinātas. Pēc viņa teiktā, pagaidām Rīgā remontē tikai avārijas stāvoklī esošās bedres, jo autoceļu bedrīšu masveida remontam nepieciešami siltāki laika apstākļi. Viņš gan piebilda, ka, pēc sinoptiķu prognozēm, šīs nedēļas beigās jau Latvijā būs siltāks, tādēļ, iespējams, ka bedrīšu masveida remontu varētu sākt jau nākamnedēļ.

RD Satiksmes departamenta vadītājs arī paskaidroja, ka bedrīšu remonts ilgs visu sezonu, jo bedres uz autoceļiem veidojas nepārtraukti.

Jau vēstīs, ka no 14.marta ikviens iedzīvotājs var informēt RD Satiksmes departamentu par bedrēm uz Rīgas ielām un tiltiem - informāciju par to, kur radušās bedres, var sniegt pa bezmaksas tālruni 80003600 vai mājaslapā www.rdsd.lv, norādot konkrētu vietu un adresi. Par veiktajiem pasākumiem varēs uzzināt gan departamenta mājaslapā, gan Rīgas domes mājaslapā www.riga.lv.

Ziņots arī, ka ielu bedrīšu remontus šogad Rīgā sāks līdz ar siltāka laika iestāšanos. Vispirms par 2011.gadā piešķirto finansējumu tiks remontētas maģistrālās ielas, kā arī ielas pie izglītības un ārstniecības iestādēm.

Rīgā ielu teritorijā bedrītes remontē ielu uzturēšanas uzņēmumi "CP Serviss", "Roadex" un "Ceļu pārvalde". Uz tiltiem bedrītes remontē tiltu uzturēšanas uzņēmums "Rīgas tilti".

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.