Klubs "Četri balti krekli" svinēs 12 gadu jubileju

15.martā literāri - muzikālais klubs "Četri balti krekli" kļūs 12 gadus vecs un par godu šai nozīmīgajai un cienījamajai jubilejai paredzēti odiozi pasākumi visas nedēļas garumā.

14.martā notiks jau tradicionālā jauno un perspektīvo mūzikas grupu festivāls "Trešdiena - studentu sestdiena", kas šoreiz būs veltīts Latvijas nacionālajam dārgumam - hokejam, pie kam galvenā balva būs ceļojums uz Stokholmu un koncerts uz "Tallink" prāmja Latvijas hokeja faniem;

15.martā kluba apmeklētājus priecēs sen neredzētais un nedzirdētais "ČBK orķestris", kas savulaik divas sezonas katru ceturtdienu bija redzams un dzirdams "Četros baltos kreklos";

16.martā pēc ilgāka pārtraukuma notiks leģendārās latviešu rokgrupas "PĒRKONS" uzstāšanās, bet

17.martā uzstāsies grupa, kas "Kreklos" uzstājās pati, pati pirmā un kā pašu pirmo pirms 12 gadiem atskaņoja dziesmu "Četri balti krekli". Nu, protams, grupa "MENUETS".

Latvijā

Lietuvā šogad notikuši jau 13 ugunsgrēki, ko izraisīja degoši skrejriteņu akumulatori, tiek ziņots interneta vietnē “respublika.lt”. Cilvēki, kuri mitinās daudzdzīvokļu mājās, sākuši bažīties par savu veselību un drošību, kā arī, protams, par savu īpašumu, jo daudzviet dzīvokļos un kāpņu telpās šie agregāti tiek pieslēgti elektrotīklam, lai uzlādētos. Kādā vēstulē pat ir rakstīts: “Mēs dzīvojam blakus bumbai!” Kas notiek Latvijā ar tik populārajiem skrejriteņiem?

Svarīgākais