Šodien kultūras darbinieki saņems gada balvas "Baltais zvirbulis"

Šovakar Rīgā notiks Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta gada balvas "Baltais zvirbulis" pasniegšanas ceremonija, kurā balvu par veikumu 2010. gadā saņems 20 kultūras darbinieki un departamenta sadarbības partneri.

Balvu pasniegšana notiks Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolā. Par pagājušā gada darbu kultūras jomā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta vērtēšanas komisija nolēma apbalvot 20 pretendentus vairākās nominācijās - "Par ilgstošu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu", "2010. gada Rīgas pilsētas pašvaldības kultūras centra darbinieks", "2010. gada Rīgas pilsētas pašvaldības bibliotēkas darbinieks", "2010. gada Rīgas pilsētas pašvaldības mākslas un mūzikas skolu darbinieks", "2010. gada amatiermākslas kolektīva vadītāja/vadītājs" un "2010. gada sadarbības projekts".

Balvu "Baltais zvirbulis" veidojis mākslinieks Aigars Bikše, un to pasniedz no 2004. gada, kad Rīgas domes Kultūras pārvalde, tagadējais Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, sāka šo tradīciju.

Svarīgākais