Suņu izstādē noteiks sunim līdzīgāko saimnieku

Šodien no plkst.12 sporta kompleksā "Mežaparks" notiks suņu labdarības izstāde "BIG Match Show", kuru rīko AS "Bigbank" kopā ar Juglas dzīvnieku aizsardzības grupu, aģentūru LETA informēja AS "Bigbank" Latvijas filiāles mārketinga speciāliste Agnija Greiziņa.

Izstādes laikā paredzēta konkursa "Sunim draudzīgākais gada veikums" uzvarētāja apbalvošana, notiks policijas suņu paraugdemonstrējumi, notiks mēģinājums noskaidrot sunim līdzīgāko saimnieku, kā arī gaidāmi suņu īpašo iemaņu demonstrējumi.

Sporta kompleksa "Mežaparks" apmeklētāji šajā izstādē varēs vērot arī foto konkursa laureātu apbalvošanu un piedalīties citās aktivitātēs.

Suņu labdarības izstādes "BIG Match Show" patroneses šoreiz ir māsas Diāna un Simona Kubasovas.

Labdarības izstādes ieņēmumi tiks ziedoti Juglas dzīvnieku aizsardzības grupai, kas uztur suņu patversmi Rīgā, Juglas ielā 18, kurā patvērumu rod noklīdušie, pamestie un bez saimnieka palikušie dzīvnieki.

"BIG Match Show" tika aicināti piedalīties gan bezšķirnes, gan tīrasiņu suņi. Suņi varēs sacensties par godalgotām vietām sešos dažādos konkursos.

"BIG Match Show", kas šogad notiks visās trīs Baltijas valstīs, ir lielākā ikgadējā suņu labdarības izstāde Baltijā, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pamesto dzīvnieku problēmai, tās risināšanas iespējām un atbalstīt klaiņojošo dzīvnieku patversmes.

Pasākuma organizē AS "Bigbank" sadarbībā ar Baltijas suņu aizsardzības biedrībām. Šogad "BIG Match Show" Igaunijā notiek sesto reizi, Latvijā - otro reizi, bet Lietuvā - pirmo reizi.

Latvijā

Speciālos avio līgumreisus valsts amatpersonas varēs izmantot gan ārkārtas situācijās vai izņēmuma stāvoklī, gan gadījumos, kad regulārie komercreisi ir jāgaida ilgāk par 12 stundām pirms vai pēc apmeklējamā pasākuma, paredz Valsts kancelejas (VK) izstrādātie grozījumi regulējumā par kārtību, kādā atlīdzināmi ar komandējumiem saistītie izdevumi.

Svarīgākais