Mežaparka Lielajā estrādē notiks Katūnu kleitu balle

21. augustā Mežaparka Lielajā estrādē notiks tradicionālā Katūnu kleitu balle visai ģimenei, kuru organizē "Lietišķo sieviešu apvienība".

Katūna Kleitu ballē, kura pirmo reizi notiks Mežaparka Lielajā estrādē, piedalīsies un atklās savus talantus viesi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas.

Katūna Kleitu balle ne tikai kļuva par ģimenes svētkiem, bet arī ieguva starptautiska pasākuma statusu. Tieši pie mums sievietes-uzņēmējas no dažādām valstīm atrod jaunus kontaktus, iegūst vietu noieta tirgū, iepazīstas ar interesantiem cilvēkiem un apmainās ar pieredzi.

Pasākuma mērķis ir konkurss "Es šuju pati" un Latvijas ražotāju un amatnieku rokdarbu izstāde.

"Katūna kleitu balle - tas ir ne tikai dejas, mūzika un patīkamas iepazīšanās, bet pirmkārt, talantu balle" - stāsta Irina Pētersone - "katrai sievietei, kas prot kaut ko pati izveidot, ir jāpiedalās mūsu konkursā un svētkos".

Mežaparka Lielajā estrādē notiks modes demonstrējums, katūna kleitu konkurss, Latvijas preču un amatnieku rokdarbu izstāde, konkursi bērniem, loterija "Zelta pīrādziņi", dzīvā mūzika, muzikālo un dejas kolektīvu uzstāšanās u.tml.

Svarīgākais