Autobusu pasažieriem Tilta ielas slēgtā pārbrauktuve būs jāšķērso kājām

Lai nodrošinātu pasažieru pārvadājumus sliežu pārbūves laikā, kad tiks slēgta Tilta ielas dzelzceļa pārbrauktuve, nākamnedēļ, 13. un 14. augustā, tiks veiktas izmaiņas 2., 11. un 24.autobusa maršrutā, kā arī 200. un 224.minibusa maršrutā, informē SIA "Rīgas satiksme".

2., 11. un 24.autobusa maršruts un 200., 224.minibusa maršruts tiks dalīts divās daļās, un pasažieriem, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, Sarkandaugavā būs jāveic pārsēšanās.

Autobusi no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuvei, kur caur 3.trolejbusa galapunktu veiks apgriešanos un brauks atpakaļ pa maršrutu uz pilsētas centru. Lai turpinātu ceļu līdz Vecmīlgrāvim, Jaunciemam vai Mangaļsalai, pasažieriem būs jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve un jādodas līdz 19. un 48.autobusa galapunktam, kur tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās 2., 11. un 24.autobusa maršruta otrajā daļā.

Autobusi no Vecmīlgrāvja, Jaunciema un Mangaļsalas pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuvei, kur paredzēta pasažieru izkāpšana. Lai turpinātu ceļu līdz pilsētas centram, pasažieriem jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve un jādodas līdz 3.trolejbusa galapunktam, kur tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās 2., 11. un 24.autobusa maršruta otrajā daļā.

Minibusi no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuvei, kur veiks apgriešanos braukšanai uz pilsētas centru. Lai turpinātu ceļu pasažieriem jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve, kur minibusu pieturvietā tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās.

Minibusi no Vecdaugavas un Mangaļsalas pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas pārbrauktuvei, kur veiks apgriešanos braukšanai atpakaļ uz mikrorajoniem. Lai turpinātu ceļu pasažieriem jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve, kur minibusu pieturvietā tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās.

Kustības saraksti tiks mainīti un transporta kustība nodrošināta ar esošo intensitāti, lai pēc iespējas ātrāk klients varētu pārsēsties no viena maršruta otrā un turpināt ceļu līdz vēlamajam galapunktam. "Rīgas satiksme" lūdz ņemt vērā, ka ceļā attiecīgajās dienā tiks pavadīts ilgāks laiks.

Pasažieri, kuri vienā no maršruta daļām būs iegādājušies biļeti vai reģistrējuši braucienu, pēc pārsēšanās otrā maršruta daļā aiz slēgtās dzelzceļa pārbrauktuves, turpinot ceļu, var braukt bez atkārtotas biļetes iegādes vai brauciena reģistrācijas.

Jau ziņots, ka nākamnedēļ, naktī uz 13.augustu līdz 15.augustam VAS "Latvijas dzelzceļš" veiks sliežu ceļa pārbrauktuves remontdarbus Tilta ielā un slēgs dzelzceļa pārbrauktuvi transporta līdzekļiem.

Dzelzceļa pārbrauktuves remontdarbu laikā autovadītāji tiek aicināti izmantot apbraucamos ceļus, kas tiks norādīti uz uzstādītajām zīmēm. 

Svarīgākais