"Astro’n’out" koncertēs Lucavsalā

Trešdien, 31.jūlijā plkst.20.00 Lucavsalā, Rīgas vienīgajā veikparkā "Riga Wake Park" notiks Astro’n’out akustiskā sastāva brīvdabas koncerts, kurā ieeja visiem būs bez maksas.

Astro’n’out akustiskais sastāvs - Māra Upmane-Holšteina (ģitāra un balss) un Juris Kalnišs (ģitāra) izpildīs dziesmas no Astro'n'out albumiem "Ģeometrija", "Astro'Acoustic" un "Lauvas". Kā norāda Upmane-Holšteina, radošai izpausmei ir vieta arī ārpus Rīgas centra. "Rīga ir pelnījusi būt kultūras galvaspilsēta - mūzika un māksla nokļūst ne tikai pilsētas sirdī, bet arī tās parkos un mikrorajonos."

"Riga Wake Park" vadītājs Juris Poļakovs ideju par veikborda aktivitāšu un mūzikas sasaisti skaidro ar vēlmi apvienot sportisku brīvā laika pavadīšanu ar kvalitatīvu izklaidi.

"Mēs gribam radīt pozitīvu pievienoto vērtību gan veikotājiem, gan citiem aktīvās atpūtas parka apmeklētājiem.Ar šo koncertu tiks iedibināta trešdienu tradīcija - iknedēļu visu vasaru aktīvās atpūtas parkā notiks koncerti ar dažādu mākslinieku uzstāšanos," stāsta Juris Poļakovs.

Rīgas vienīgais veikparks "Riga Wake Park" ir parks Mazajā Daugavā, Lucavsalā ar savu mazo kafejnīcu, romantiskajiem trešdienas akustiskās mūzikas vakariem, brīvdabas kino un visādi citādi foršiem vasaras vakariem tepat Rīgā.