Nelielas aizdegšanās dēļ no tirdzniecības centra "Olimpija" evakuē apmeklētājus un darbiniekus

Šodien īsi pirms plkst.11 izcēlies neliels ugunsgrēks tirdzniecības centrā "Olimpija", tādēļ no centra telpām tika evakuēti apmeklētāji un darbinieki.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta preses pārstāve Inese Veisa, kādā no veikala telpās izvietoto kafejnīcu virtuvēm bija aizdegusies eļļa uz pannas, kas radīja arī piedūmojumu.

Veikala apsardzes darbinieki bija pašu spēkiem evakuējuši cilvēkus, bet ugunsdzēsēji ieradās ar divām autocisternām un vienām autokāpnēm.

Izsaukums uz veikalu tika saņemts plkst.10.59, bet jau plkst.11.08 tas lokalizēts.

Kā biznesa informācijas portālam "Nozare.lv" pastāstīja tirdzniecības centra "Olimpija" klientu attiecību vadītāja Zane Šulca, ugunsgrēks izcēlies vienā no ēdināšanas uzņēmumiem tirdzniecības centra 2.stāvā. Tirdzniecības centra darbība tika traucēta mazāk par stundu, kad drošības apsvērumu dēļ no centra bija evakuēti darbinieki un apmeklētāji.

Šulca norāda, ka tirdzniecības centram kopumā tas nav radījis nekādus zaudējumus, nelieli zaudējumi ir attiecīgajam ēdināšanas uzņēmumam.

Šobrīd tirdzniecības centra darbība atjaunota pilnībā, no plkst.12.30 strādā arī ēdināšanas zona, kurā bija izcēlies ugunsgrēks.