Dziesmu svētku laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

No 4. jūlija līdz 7. jūlijam būs izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā, informē Rīgas Domes satiksmes departaments.

Sabiedriskā transporta maršruti Dziesmu un Deju svētku laikā  4. - 6. jūlijā, kad būs koncerti Daugavas stadionā, divas stundas pirms koncertu sākuma un koncertiem beidzoties, tiks palielināta kustības intensitāte -  5., 11., 13., 22. trolejbusa maršrutā; 3., 6. autobusa maršrutā, kā arī būs izveidots speciālais trolejbusa maršruts no Centrālās stacijas pieturvietas (pretī t/c „Origo”) uz Daugavas stadionu, galapunkts Jāņa Asara ielā.

‍Pēc vakara koncertiem 5. un 6. jūlijā plkst. 01:20 pieturvietās pilsētas centrā būs organizēti speciālie reisi būtiskākajos maršrutos skatītāju aizvešanai.

‍6. un 7. jūlijā, kad būs koncerti Mežaparkā, divas stundas pirms koncerta sākuma un koncertiem beidzoties, tiks palielināta kustības intensitāte- 11. tramvaja maršrutā; 9., 48. autobusa maršrutā, kā arī tiks pagarināts 3. trolejbusa maršruts no Centrāltirgus līdz Mežaparkam.

6. un 7. jūlijā tiks pagarināta sabiedriskā transporta kustība ierastajos maršrutos līdz plkst. 02:00 no pilsētas centra.

7. jūlijā tramvaja satiksme tiks organizēta līdz sadziedāšanās beigām Mežaparka estrādē.‍

Bet 7. jūlijā svētku gājiena laikā būs izmaiņas maršrutos, kuri pārklājas ar gājiena maršrutu.

Nakts satiksme būs no piektdienas uz sestdienu no plkst. 00:00, no sestdienas uz svētdienu no plkst. 03:00, no svētdienas uz pirmdienu no plkst. 03:00

Svarīgākais