Vērmanes dārzā vāks ziedojumus trūkumā nonākušajām ģimenēm

Šodien Vērmanes dārzā notiks īpašs labdarības pasākums, kura mērķis ir aktualizēt veselīgu dzīvesveidu un vienlaikus palīdzēt un aicināt iedzīvotājus palīdzēt trūkumā nonākušajām Latvijas ģimenēm, aģentūru LETA informēja projekta "Paēdušai Latvijai" vadītāja Agita Kraukle.

Pasākuma galvenais notikums būs bezmaksas jogas nodarbība plkst.13. "Aicinām savus lielākos ziedotājus un atbalstītājus piedalīties šajā pasākumā, kopīgi izbaudot jogu un tās sniegtās relaksējošās īpašības, mazinot ikdienā uzkrāto spriedzi, kā arī vienoties kopīgam mērķim - palīdzēt un aicināt palīdzēt trūkumā nonākušajām ģimenēm ar bērniem," saka "Paēdušai Latvijai" vadītāja.

Ieeja pasākumā būs par naudas ziedojumiem, tomēr iedzīvotāji ir aicināti ziedot arī pārtikas produktus, apģērbu, apavus un citas mantas, kas varētu palīdzēt trūkumā nonākušajām ģimenēm.

Pasākumu organizē projekts "Paēdušai Latvijai" sadarbībā ar organizāciju "World Merit" un jogas studiju "Alisha".

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Austrumu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2014. gadā dzimušo Gabrielu Krūmiņu. Zēns šā gada 19. septembrī izgāja no mājām Rīgā, Krustpils ielā, lai it kā dotos uz skolu Rīgā, Sesku ielā, taču uz mācību stundām nav ieradies. Gabriels nav atgriezies mājās.