Rīgas sabiedriskais transports pāries uz vasaras laiku

No 15. jūnija līdz 1. septembrim atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos tiks veiktas korekcijas, un to kursēšanas laiki tiks pielāgoti pasažieru plūsmai.

Izmaiņas skars trolejbusu maršrutu kustības sarakstus: 9., 12., 13., 15., 17., un 27. maršruta darba dienu sarakstu, 11., 14., 18., un 23. trolejbusa maršruta brīvdienu sarakstu, kā arī 19., 22., 25. trolejbusa maršruta darbadienu un brīvdienu kustības sarakstu.

Lai uzlabotu maršrutu kustības regularitāti, no 15. jūnija tiks veiktas nelielas izmaiņas arī 1. un 11. trolejbusa maršruta darba dienu kustības sarakstā, kā arī 1. un 14. autobusa maršruta kustības sarakstā darba dienām un brīvdienām.

Tramvaju 2. un 4. maršruta kustības sarakstu darba dienām un brīvdienām, kā arī 10. tramvaja sarakstu brīvdienām.

7., 37., 41., 53. autobusa maršruta darba dienu sarakstu, 54. autobusa maršruta brīvdienu sarakstu, kā arī 13. autobusa maršruta darbadienu un brīvdienu kustības sarakstu.

No 15. jūnija līdz 1. septembrim 29. autobusa maršruts tiks pagarināts līdz Vecāķiem un kursēs maršrutā „Mežciems-Vecmīlgrāvis-Vecāķi”. Izmaiņas tiek veiktas, lai uzlabotu iedzīvotāju iespējas nokļūt līdz Rīgā esošajām un pieprasītajām peldvietām. Ņemot vērā izmaiņas 29. autobusa maršrutā, tiks veiktas izmaiņas 19. autobusa maršruta kustības sarakstā darba dienām un brīvdienām.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv.

Latvijā

Zemgales rajona tiesa Tukumā šodien plkst.10.30 sāks skatīt civillietu, kurā bijušais "Vienotības" ģenerālsekretārs Artis Kampars vērsies tiesā pret informācijas tehnoloģiju uzņēmuma "SOAAR" vadītāju Renāru Kadžuli par apmelošanu, skaidro tiesa.

Svarīgākais