Vecmīlgrāvī atklāj jaunu, labiekārtotu skvēru

© F64

Vecmīlgrāvī, Meldru ielā 6, šodien, 29. maijā, tika atklāts jauns parks - 7800 kvadrātmetrus plašā krastmalas teritorijā izveidots apzaļumots, labiekārtots skvērs ar bruģētām takām un dažādiem labiekārtojuma elementiem.

Bruģētie celiņi izveidoti gan jaunajā skvērā, gan arī gar kanāla malu. Turpat izveidota arī bērnu rotaļu vieta, kas atgādina kuģi, lai simbolizētu Rīgas ostas klātbūtni, un aktīvās atpūtas zona ar strītbola laukumu. Tāpat iekārtots speciāls suņu pastaigas laukums un veikti citi uzlabojumi.

Skvēra labiekārtošanas darbus veikusi Rīgas brīvostas pārvalde sadarbībā ar Vecmīlgrāvja attīstības biedrību, kas tajā ieguldījusi aptuveni 100 000 latu. Minētajā teritorijā 2011.gadā par Rīgas brīvostas pārvaldes līdzekļiem tika uzstādīts piemiņas akmens Mangaļu jūrskolai.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.