Prezentēs jaunos Rīgas maršrutu mikroautobusus

Otrdien, 16. aprīlī no plkst. 12.00 līdz 13.30, Rātslaukumā iepretim Rīgas domei pilnsabiedrība „Rīgas mikroautobusu satiksme” prezentēs septiņus jaunos minibusus Mercedes - Benz Sprinter, kuri pilsētas ielās pakāpeniski sāks kursēt no maija, ieviešot jaunu sabiedriskā transporta standartu, kas pasažieriem nodrošinās mūsdienīgu, drošu un ērtu pārvietošanos.

Ieviešot jaunos mikroautobusus, beidzot tiks būtiski sakārtota arī sabiedriskā transporta kustības kārtība - mikroautobusi kursēs pēc stingri noteikta saraksta un norēķināšanās tajos notiks ar e - talonu. Laika posmā no maija līdz oktobrim Rīgas ielās pakāpeniski tiks ieviesti jauna standarta 180 satiksmes mikroautobusi, kas ir daudz drošāki un komfortablāki par pašreiz esošajiem transporta līdzekļiem.

Pasākumā piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks, uzņēmuma “Rīgas satiksme” valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens, pilnsabiedrības “Rīgas mikroautobusu satiksme” vadītājs Vitālijs Komars.

Latvijā

Aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P) 11.oktobrī ir ierosinājis dienesta pārbaudi par "militarizētās tēlniecības kompozīcijas" ar kāpurķēžu bruņutransportieri "CVR(T)" būvniecību pie militārās bāzes Ādažos, informē Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.