Rīgā izcēlies bīstams ugunsgrēks

Šopēcpusdien Rīgā, G.Zemgala gatvē, starp Brīvības gatvi un Ieriķu ielu, izcēlies ugunsgrēks kādā četrstāvu ķieģeļu dzīvojamā mājā. Dzēšanas darbu dēļ notikuma vietā iespējami satiksmes apgrūtinājumi.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Viktorija Šembele, izsaukums uz konkrēto adresi tika saņemts plkst.13.51. Iedzīvotāji ziņoja, ka no četrstāvu mājas jumta nāk dūmi.

Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka ēkas mansarda stāvā aizdegušies elektrības vadi, bet uguns pārmetusies uz starpsienu un izplatās zem jumta. Ugunsgrēkam tika noteikts paaugstinātas bīstamības statuss.

Kā pastāstīja Šembele, notikuma vietā patlaban strādā septiņas VUGD automašīnas, tāpēc dzēšanas darbu dēļ iespējami satiksmes apgrūtinājumi.

nra.lv lasītāji ziņo, ka Gustava Zemgala gatvē satiksmes ierobežojumu dēļ šobrīd lieli sastrēgumi.

Latvijā

Viena no Latvijas izcilāko sportistu kalvēm – Murjāņu sporta ģimnāzija – šobrīd saskaras ar finansiālām grūtībām. Skola, kas gadiem ilgi ir veidojusi nākotnes olimpiešus un čempionus, tagad stāv izaicinājumu priekšā. Kā šī situācija ietekmēs jauno sportistu sagatavošanu un kas tiek darīts, lai atrisinātu problēmas? Par to vairāk stāsta TV kanāla 360 raidījums “360 ZIŅneši”.

Svarīgākais