Rīgā piešķir līdzekļus Bieķengrāvja un Zemitānu satiksmes pārvadu remontiem

Šogad Rīgas dome veiks apjomīgus ielu un satiksmes pārvadu segumu atjaunošanas darbus. Šodien Satiksmes un transporta lietu komiteja atbalstīja kopumā vairāk nekā 470 000 latu piešķiršanu satiksmes pārvada pār Bieķengrāvi un satiksmes pārvada pie Zemitānu stacijas seguma atjaunošanai.

Bieķengrāvja pārvada atjaunošanai orientējoši būs nepieciešami 377 000 latu, bet Zemitānu pārvada remontam - 93 000 latu. Summas tiks precizētas iepirkuma procedūras rezultātā.

Savukārt gandrīz 28 000 latu tiks atvēlēti Baltāsbaznīcas ielas labošanai posmā no Pauguru līdz Augusta Dombrovska ielai. Līdzekļi nepieciešami, lai vienlaicīgi ar Ziemeļblāzmas ielas rekonstrukcijas pabeigšanu, varētu veikt remontu minētajā Baltāsbaznīcas ielas posmā, kas ir piebraucamais ceļš kultūras pilij "Ziemeļblāzma" un kura asfaltbetona segums pēc ziemas atrodas ļoti sliktā stāvoklī.

"Rīgas dome šogad ne tikai atjaunos ielu segumu daudzviet pilsētā, bet veiks arī apjomīgus satiksmes infrastruktūras rekonstrukcijas darbus, satiksmes attīstībā ieguldot vairāk nekā 25 miljonus latu," norāda komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks.