"Rīgas satiksme" reizi mēnesī organizēs atvērto durvju dienas

Ņemot vērā cilvēku interesi par sabiedrisko transportu, tā sagatavošanu ikdienas gaitām un apkopi, Rīgas satiksme uzsāk jaunu projektu – atvērto durvju dienas, kuru ietvaros reizi mēnesī ikvienam interesentam būs iespēja apmeklēt tramvaju depo vai autobusu parku.

Atvērto durvju dienu mērķis ir parādīt to, cik liels darbs tiek ieguldīts, lai sabiedriskais transports kursētu, ka uzņēmumā ir daudz dažādu profesiju strādnieki, kuri atbildīgi un godprātīgi veic savus pienākumus.

Atvērto durvju dienas notiks reizi mēnesī – katra mēneša otrajā trešdienā. Pirmās atvērto durvju dienas plānotas 13.martā. Apmeklējuma laikā ikviens interesents Rīgas satiksmes speciālista pavadībā varēs apskatīt 5.tramvaju depo (Brīvības ielā 191) vai 7.autobusu parku (Vestienas ielā 35). Tāpat apmeklētāji tiks iepazīstināti ar uzņēmuma Rīgas satiksme vēsturi un ikdienas darbiem. Atvērto durvju dienas apmeklējums būs bez maksas.

Atvērtajām durvju dienām var pieteikties pa tālruni 67104899 vai nosūtot e – pastu uz info@rigassatiksme.lv. Piesakoties uz atvērto durvju dienām, jānorāda vārds, uzvārds, vecums, mobilā tālruņa numurs, e – pasta adrese, kā arī vēlamā apskates vieta. Uz atvērto durvju dienām var pieteikties personas no 7 gadu vecuma – bērniem un jauniešiem no 7 līdz 18 gadu vecumam jābūt pieaugušo uzraudzībā.

Atvērto durvju dienas tiek uzsāktas Rīgas satiksmes 10 gadu jubilejas ievaros. Atgādinām, ka 2003.gada 20.februārī, apvienojot autobusu parkus Imanta un Tālava, tika likts pamats jauna uzņēmuma izveidei – Rīgas satiksme. Divus gadus vēlāk uzņēmumam tika pievienota Tramvaju un trolejbusu pārvalde, Rīgas autostāvvietas un Rīgas domes autobāze, un tas kļuva par vienu no lielākajiem pašvaldības uzņēmumiem, kurā šodien strādā vairāk nekā 4000 darbinieku. 20.februārī Rīgas pašvaldības uzņēmumam Rīgas satiksme apritēja 10 gadi.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.