Puteņa dēļ autovadītāji rīt Rīgā atkal sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas

© f64

Sinoptiķi šonakt Rīgā sola spēcīgu puteni un īpaši stipra snigšana gaidāma ap plkst.6 no rīta, tāpēc rīt, 10.janvārī, autovadītāji galvaspilsētas sabiedrisko transportu varēs izmantot bez maksas, uzrādot automobiļa tehnisko pasi, ziņo Rīgas domē.

Pašvaldība aicina maksimāli izmantot sabiedrisko, nevis personīgo transportu, lai atvieglotu satiksmi un ielu tīrīšanas darbus.

Par derīgām braukšanai sabiedriskajā transportā tiks uzskatītas arī, piemēram, tehniskās pases, kuras izsniegtas uz līzinga kompāniju, citu ģimenes locekļu vai citu personu vārda.

Latvijā

Aizvadītajā nedēļā Valsts policija saņēma informāciju, ka Daugavpilī kādā no pilsētas parkiem ir pamanīta aptuveni trīs gadus veca meitene, kura pa teritoriju pārvietojās viena pati. Zināms, ka meitenīte patstāvīgi atstāja kādas pirmsskolas izglītības iestādes teritoriju. Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Dienvidlatgales iecirkņa amatpersonas operatīvi reaģēja uz ienākošo informāciju un uzreiz devās uz notikuma vietu. Bērnu sveiku un veselu nogādāja  Daugavpils bāriņtiesā, kur ieradās arī bērna māte.

Svarīgākais