Ušakovs lūgs vērtēt "Ceļu pārvaldes" priekšnieka Zauera-Zaula atbilstību amatam

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) nolēmis lūgt AS "Ceļu pārvalde" padomei izvērtēt uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Jāņa Zauera-Zaula atbilstību ieņemamajam amatam.

Šādu lēmumu viņš pieņēmis saistībā ar internetā ievietoto aculiecinieka videomateriālu, kurā redzams, kā strādnieki remontē ielu bedrītes, vienkārši aizberot tās un piemīdot ar kāju, nevis izmantojot specializētu tehniku.

Kā šodien pēc tikšanās ar Zaueru-Zaulu aģentūrai LETA pastāstīja Ušakovs, divi minētajā videomateriālā redzamie strādnieki, kuri ar kājām "aizlāpīja" bedrītes, jau ir atlaisti, būvuzraugam izteikts rājiens, bet iecirkņa vadītājam - piezīme.

LETA jau ziņoja, ka Ušakovs savā "Twitter" kontā šonedēļ ievietoja aculiecinieka nofilmētu videomateriālu, kurā redzams, kā strādnieki Ziepniekkalnā bedrītes ar asfaltu "aizlāpa", vienkārši piemīdot ar kājām, nevis izmantojot specializētu tehniku.

"Ja kāds ir kļuvis par liecinieku līdzīgai situācijai, lūdzu, filmējiet šos "varoņdarbus" un sūtiet video man," rakstīja Ušakovs.

Viens no "Ceļu pārvaldes" uzdevumiem ir Rīgas pilsētas ielu remonts un uzturēšana.

Svarīgākais