Šonakt sāks izvest sniegu no Vecrīgas

Braukšanas apstākļi galvaspilsētā ir apmierinoši un arī sabiedriskais transports kursē bez ievērojamiem kavējumiem, informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Šodien ielu uzturētāji turpināja sniega tīrīšanas darbus pilsētas prioritārajās ielās, kā arī rajona nozīmes ielās, it īpaši veselības un izglītības iestāžu tuvumā.

Satiksmes departamenta speciālisti norāda, ka naktī uz trešdienu tiks uzsākta sniega izvešana no Vecrīgas un pilsētas centra, kā arī no pieturvietām Latgales un Zemgales priekšpilsētās. Tāpat šonakt tiks uzsākta sniega šķūrēšana un brauktuvju kaisīšana mazākas nozīmes rajona ielās.

Kā ziņots, tikai intensīvas snigšanas apstākļos autovadītāji var izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, uzrādot transportlīdzekļu reģistrācijas apliecību. Rīt, 19.decembrī, būtiska snigšana netiek prognozēta. Par iespēju autovadītājiem izmantot sabiedrisko transportu bez maksas Satiksmes departaments informēs atsevišķi.

Aktuālākā informācija par situāciju Rīgas ielās pieejama sociālā tīklā "Twitter" kontā "@rdsvc" un īpaši izveidotajā mājaslapā "www.sniegs.riga.lv".