Rīgā nojauks vairākus graustus

Administratīvā ēka Salaspils ielā 20, sabiedriskā tualete Garciema ielā 9, garāžas un šķūņi Juglas ielā 16 un Miera ielā 45 ir pašvaldībai piederošas ēkas avārijas stāvoklī, kas ilgstoši netiek izmantotas.

To teritorija ir brīvi pieejama nepiederošām personām, tās degradē pilsētas estētisko vidi un apdraud apkārtnes iedzīvotājus, tāpēc tās tiks nojauktas – šādu Rīgas domes lēmuma projektu šodien akceptēja Pilsētas īpašuma komiteja.

Kopš pērnā gada augusta, kad Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks uzdeva domes institūcijās uzsākt sistemātisku cīņu ar graustiem, sakārtots vai nojaukts ir 61 objekts, šāda darbība norisinās vēl ar 8.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.