Rīgā bojāts Salu tilts; noteikti ātruma ierobežojumi

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka šorīt tika bojāta Salu tilta deformācijas šuve pirmajā joslā pilsētas centra virzienā. Šobrīd satiksme minētajā posmā ir slēgta.

SIA "Rīgas tilti" ir slēguši satiksmi pirmajā joslā Rīgas centra virzienā, lai operatīvi veiktu deformācijas šuves avārijas remontdarbus, ko plānots pabeigt šīs dienas laikā.

Ņemot vērā radušos bojājumus, līdz jaunas deformācijas šuves izgatavošanai, Satiksmes departaments uz Salu tilta, minētajā vietā, noteiks transportlīdzekļu ātruma ierobežojumu 50km/h, kā arī aizliegs smagā transporta ar pilnu masu virs 3,5t ierobežojumu.

Tilta uzturētāji, veicot Salu tilta bojātā posma apskati, konstatēja, ka visticamāk deformācijas šuves bojājumi radās transportlīdzekļa pieļautā ātruma un masas pārsniegšanas rezultātā.

Latvijā

TV24 raidījumā “Dienas personība ar Veltu Puriņu” viesojās sociologs Aigars Freimanis, kurš komentēja labklājības ministra Ulda Auguļa (ZZS) nesenos izteikumus par bērnu kopšanas atvaļinājuma saīsināšanu. Freimanis atklāj, ka Auguļa kungam piemīt kāds “politisks netikums” un uzskata, ka šoreiz labklājības ministrs ir "mazliet iebraucis auzās."