Uz Vanšu tilta vīrietis mēģina izdarīt pašnāvību

Rīgas Pašvaldības policijas Centra rajona pārvaldes darbinieki no kolēģiem Videonovērošanas centrā 6.decembrī pirms pulksten 18:00 saņēma ziņu, ka uz Vanšu tilta kāds vīrietis, iespējams, centies izdarīt pašnāvību, sev ap kājām sējis virvi, pēc tam no tilta devies Valdemāra ielas virzienā.

Policisti nekavējoties ieradās notikuma vietā un, vadoties pēc norādītajām pazīmēm, uzmeklēja vīrieti, kurš atbilda aprakstam. Sarunā ar 36 gadus veco vīrieti likumsargi noskaidroja, ka vīrietis it kā vēlējies noslēgt rēķinus ar dzīvi, taču pēc tam pārdomājis un Daugavā iemetis mobilo tālruni un virves gabalu.

Lai vīrietis vēlreiz nepārdomātu savu turpmāko rīcību, policistiem bija skaidrs, ka jāizsauc Neatliekamā medicīniskā palīdzība. Mediķi personu hospitalizēja uz klīniku.

Latvijā

Būvniecības nozares ģenerālvienošanās komitejā piektdien pārskatīta minimālā alga nozarē, paredzot, ka no 2025.gada 1.janvāra minimālā alga būvniecībā nodarbinātajiem būs 1050 eiro mēnesī vai 6,29 eiro stundā, aģentūru LETA informēja Latvijas Būvniecības nozares arodbiedrības (LBNA) pārstāvji.

Svarīgākais