Sastrēgumu dēļ Rīgā precizēs vairāku trolejbusu un autobusu kustības sarakstus

Regulāro sastrēgumu dēļ, kas kavē transportlīdzekļu kustību uz Krišjāņa Valdemāra ielas, no 1.decembra Rīgā tiks veiktas izmaiņas vairāku autobusu un trolejbusu kustības sarakstos, informē pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" preses sekretārs Viktors Zaķis.

Paredzētās izmaiņas uzlabos maršrutu kustību atbilstoši sarakstiem, jo tajos tiks ierēķināts laiks, kas tiek pavadīts sastrēgumos Valdemāra ielā.

No 1.decembra izmaiņas tiks veiktas 3., 5., 12. un 25.trolejbusa maršruta kustības sarakstā darba dienām, 11. un 33.autobusa maršruta kustības sarakstā darba dienām un brīvdienām, kā arī 20.autobusa maršruta kustības sarakstā darba dienām.

Jau ziņots, ka no 1.decembra uz trim mēnešiem eksperimentālā kārtā tiks mainīts arī 30.autobusa maršruts. Plānotās izmaiņas saistītas ar to, ka 30.autobusa maršruts šobrīd pilnībā dublē 3.autobusa maršrutu ceļa posmā no Bolderājas līdz pilsētas centram. Lai to novērstu un Bolderājas iedzīvotāji bez pārsēšanās varētu nokļūt līdz Iļģuciemam vai Valdemāra ielai, tiks mainīts 30.autobusa maršruts.

Ņemot vērā izmaiņas maršrutā, no 1.decembra 30.autobusa maršrutam būs jauns kustības saraksts un pa eksperimentālo maršrutu tas kursēs līdz 28.februārim.

Svarīgākais